Camille Dhont
Volledig scherm
Camille Dhont © VTM2

Camille Dhont geeft optreden in Kapellen

 1. VIDEO. Jeugdspelers met leukemie geven aftrap bij Beerschot: “Ze kregen steun van beide supportersclans, dat doet deugd”
  Play
  ANTWERPEN

  VIDEO. Jeugdspe­lers met leukemie geven aftrap bij Beerschot: “Ze kregen steun van beide supporters­clans, dat doet deugd”

  Op het veld gaat het sportief bij K Beerschot VA niet zo lekker de laatste tijd maar naast het veld laat de club zijn sportief, groot hart wel nog duidelijk zien. Jeugdspelers Tomas Muyldermans (U21) en Willem-Jan Van Moerzeke (U18) mochten dit weekend de aftrap geven tegen K.V. Mechelen. Tomas overwon recent een zeldzame en complexe vorm van leukemie, Willem-Jan vecht nog steeds tegen exact dezelfde ziekte. “De wandeling over het veld, het balcontact, het moet vermoeiend geweest zijn, dat toont moed.”
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Werken nieuwe brandtoren Kalmthoutse Heide van start: “Beter voor de natuur en vooral véél leuker voor de bezoekers”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Werken nieuwe brandtoren Kalmthout­se Heide van start: “Beter voor de natuur en vooral véél leuker voor de bezoekers”

  De werken aan de gloednieuwe brandtoren op de Kalmthoutse Heide gaan volgende week eindelijk van start. De nieuwe toren wordt een toeristische trekpleister, is een pak groter dan de huidige én zal ervoor zorgen dat de hulpdiensten beter kunnen communiceren bij incidenten want telecomoperator Astrid investeert mee in hypermoderne infrastructuur. Hobbyist Jos Maris maakte er een prachtige maquette van.