Café De Pastorie in Kapellen lanceert zondag haar eigen tripel 'Chappel'
Volledig scherm
Café De Pastorie in Kapellen lanceert zondag haar eigen tripel 'Chappel' © De Pastorie

Café De Pastorie lanceert eigen tripel ‘Chappel’

KapellenKapellen mag zich opmaken voor de Dorpsdag komende zondag. Van die gelegenheid maakt café De Pastorie langs de Dorpsstraat gebruik om haar tripel ‘Chappel’ te lanceren. “Een eigen bier maakt onze uitgebreide bierkaart nog meer compleet”, zeggen Kris Boiy en Bert Andriessen van De Pastorie. 

  1. Reggae-hiphop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperiode van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Reg­gae-hip­hop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperi­o­de van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”

    “Wah, waaaah, wah was da?” Het klinkt wellicht nog bekend in de oren van iedereen in en rond de Koekenstad die zich de afgelopen decennia met reggae en hiphop bezig hield. Tien jaar na hun laatste album komt de vijfkoppige reggae-hiphop-formatie ‘Wahwahsda’ rond ‘Sput’ en ‘Wally’ - gekend van Tourist LeMC - met nieuw werk én plannen voor nieuwe liveshows. “Onze nieuwe single gaat over de zoektocht naar een plek voor jezelf in de wereld, en dat dat perfect oké is.”