De tentoonstelling toont voor het eerst enkele voorwerpen van schrijver Bart Moeyaert.
Volledig scherm
De tentoonstelling toont voor het eerst enkele voorwerpen van schrijver Bart Moeyaert. © Alfons Schryvers

Bib afsluiter van reizende tentoonstelling Bart Moeyaert

Bezoekers van de Kapelse bibliotheek, aan het Dorpsplein, kunnen nog tot en met 6 december kennismaken met het leven van Bart Moeyaert. De Kapelse bib is de afsluiter van deze succesvolle rondreizende tentoonstelling.

0 reacties

 1. Kapellen geeft negatief advies voor pijpleiding tussen Antwerpse haven en Ruhrgebied: “Ontoelaatbare schade aan groen karakter gemeente”
  Kapellen

  Kapellen geeft negatief advies voor pijplei­ding tussen Antwerpse haven en Ruhrgebied: “Ontoelaat­ba­re schade aan groen karakter gemeente”

  Het schepencollege van Kapellen heeft een negatief advies geformuleerd voor de plannen van de Vlaamse overheid om tussen de Antwerpse haven en het Ruhrgebied een ondergrondse leidingstraat aan te leggen. Het noordelijk tracé, één van de drie potentiële routes, gaat door de gemeente. “Zes woningen zouden moeten worden gesloopt en er wordt 7,5 kilometer bos doorkruist”, klinkt het bij het gemeentebestuur.
 2. Brecht en Wuustwezel stellen zich burgelijke partij in onderzoek naar brand op Groot Schietveld
  Brecht/Wuustwezel/Brasschaat

  Brecht en Wuustwezel stellen zich burgelijke partij in onderzoek naar brand op Groot Schietveld

  De gemeenten Brecht en Wuustwezel stellen zich burgerlijke partij in het onderzoek naar de brand op het Groot Schietveld. Een juridische beslissing om als betrokken partij betrokken te worden bij het resultaat van het gerechtelijk onderzoek naar de oorzaak. De brand die ontstond na schietoefeningen door militairen legde meer dan 500 hectare heide in de as. De oppositie stelt zich vragen bij de schietoefeningen en Groen oppert zelfs om het gebied om te vormen naar een natuurgebied en uit te kijken naar een alternatief voor de militairen.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas