Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © ANP XTRA

Avondwandelingen in Mastenbos tijdens Nacht van de Duisternis

KapellenNaar aanleiding van de Nacht van de Duisternis kan je op zaterdag 9 oktober deelnemen aan avondwandelingen met een gids door het Mastenbos. Er wordt een natuurwandeling en een loopgravenwandeling georganiseerd.

 1. Senna Remijn opent Zeeuwse Zondag op WK veldrijden met zilveren medaille: ‘Dat voelt als een overwinning’
  wk veldrijden

  Senna Remijn opent Zeeuwse Zondag op WK veldrijden met zilveren medaille: ‘Dat voelt als een overwin­ning’

  De eerste Zeeuwse medaille-kandidaat is over de dam op de slotdag van het WK veldrijden in Hoogerheide. Senna Remijn pakte zondagmorgen het zilver in de titelstrijd bij junioren. ,,Léo was vandaag gewoon te sterk", zo kon de eerstejaars junior ut Wolfphaartsdijk zich neerleggen de tweede plaats achter de Fransman Léo Bisiaux. ,,Het feit dat ik in het tweede deel van de wedstrijd mijn tweede plaats kon vasthouden, voelt al als een overwinning op zich.”
 2. 10 jaar cel voor vader die zijn eigen én andermans dochters misbruikte: “Minstens 7 jaar lang heeft hij zijn lusten op haar botgevierd, tot 3 keer per week”
  PREMIUM
  Brasschaat

  10 jaar cel voor vader die zijn eigen én andermans dochters misbruikte: “Minstens 7 jaar lang heeft hij zijn lusten op haar botgevierd, tot 3 keer per week”

  De 54-jarige man uit Brasschaat die jarenlang zijn eigen dochters seksueel mishandelde is door de rechtbank veroordeeld tot 10 jaar cel. Dat heeft de Antwerpse correctionele rechtbank maandagochtend besloten. Dat is een jaar meer dan het parket gevorderd had. Een strenge straf, maar zijn jongste dochter was dan ook nog érg jong toen haar vader zich voor het eerst aan haar vergreep.