Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © RV

Antwerpsesteenweg in Kapellen dag lang onderbroken

KapellenDe Antwerpsesteenweg in Kapellen is op zondag 24 oktober van 5 uur tot en met 19 uur onderbroken. Er wordt een torenkraan geplaatst. Tussen de ovonde en de tunnel is geen verkeer mogelijk. 

 1. Het Antwerpen van Alex Agnew: “Een ouderwetse bruine kroeg apprecieer ik veel meer dan een fake moderne hippiebar”
  PREMIUM

  Het Antwerpen van Alex Agnew: “Een ouderwetse bruine kroeg apprecieer ik veel meer dan een fake moderne hippiebar”

  Al week hij intussen uit naar Mortsel, Alex Agnew (48) weet na jaren woonst in het centrum van Antwerpen waar hij vertier moet opzoeken. In deze reeks ontdekken we waar de stand-upcomedian graag bourgondisch eet, zijn nerdy-kantje tot uiting komt en waar volgens hem de diversiteit in de stad het mooist tot uiting komt: “Nog nooit zo’n bont allegaartje van mensen op één plek gezien.”
 2. Oud-leerlingen PITO lassen zich naar eerste, derde en zesde plek op Belgisch kampioenschap
  Stabroek

  Oud-leerlingen PITO lassen zich naar eerste, derde en zesde plek op Belgisch kampioen­schap

  Al jarenlang worden huidige of zopas afgestudeerde leerlingen van het Provinciaal Instituut voor Technisch Onderwijs (PITO) in Stabroek geselecteerd voor laswedstrijden. Drie oud-leerlingen wisten onlangs een eerste, derde en zesde plek te behalen op het Belgisch kampioenschap. Eén onder hen maakt zelfs nog kans op een selectie voor het wereldkampioenschap voor beroepsvaardigheden WorldSkills in Shangai in november 2022.