Volledig scherm
© Editie

Al 16 aanmeldingen bij nieuwe burenbemiddelaar, 3 gesprekken ook echt opgestart

Kapellen/StabroekIn Stabroek en Kapellen is sinds begin december een vrijwillige professionele burenbemiddelaar actief. Het proefproject van Politiezone Noord slaat aan: in de periode tot 10 januari zijn er al zestien aanvragen tot bemiddeling gebeurd. Momenteel zijn er drie gesprekken met de aanmelder, de bemiddelaar en de buren opgestart. Dat blijkt uit cijfers van politiecommissaris Gert Verstraete, die burgemeester van Kapellen Dirk Van Mechelen (Open Vld) op de gemeenteraad van januari meedeelde. 

 1. Stijn vernoemt nieuwe eau de toilette naar oma Augusta: “Ze stond niet graag in de schijnwerpers, maar had dit zeker tof gevonden”
  PREMIUM
  Mechelen/Antwerpen

  Stijn vernoemt nieuwe eau de toilette naar oma Augusta: “Ze stond niet graag in de schijnwer­pers, maar had dit zeker tof gevonden”

  Er zit een reukje aan de haar- en beautysalons Mo’na Mechelen en Mo’na Antwerpen. Oprichter Stijn Pellegrims (42) lanceerde zopas het luxe label ‘Augusta Aroma’. Dat zijn vier geuren verwerkt in kaarsen en eau de toilettes. De aroma’s ontstonden uit zijn passie voor geuren, in combinatie met zijn herinneringen aan zijn kindertijd. De collectie werd dan ook genoemd naar zijn grootmoeder zaliger.
 1. Deze Japanse vrouw is de levensechte Rapunzel
  Play

  Deze Japanse vrouw is de levensech­te Rapunzel

 2. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'