Voor de man kwam alle hulp te laat. Een tiener die getuige was, werd opgevangen door de brandweer en overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
Voor de man kwam alle hulp te laat. Een tiener die getuige was, werd opgevangen door de brandweer en overgebracht naar het ziekenhuis. © Foto Marc De Roeck

86-jarige man doodgereden in centrum

KAPELLENEen 86-jarige man isgisterennamiddag in het centrum van Kapellen aangereden door een auto. De man overleefde de klap niet. Een tiener die in de buurt stond van de oude man en alles zag gebeuren, werd even naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging omdat hij te aangedaan was.

  1. Handelaars kopen duizend paraplu’s om klanten droog te houden
    Mechelen

    Handelaars kopen duizend paraplu’s om klanten droog te houden

    Handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken heeft duizend gele en rode paraplu’s aangekocht om te verdelen onder de handelaars van het kernwinkelgebied. Zij kunnen de regenschermen bij regenweer ter beschikking stellen van hun klanten die buiten staan te wachten. Het gaat om een investering van 4.000 euro. “Ondanks de moeilijke periode voor de handelaars, blijft Mechelen MeeMaken de schwung erin houden”, stelt Economieschepen Greet Geypen vast.