Lions Club Antwerpen Moerland en vzw Doedèskadèn slaan de handen in elkaar om dessertpakketten te verdelen onder de kwetsbare Kapellenaren
Volledig scherm
Lions Club Antwerpen Moerland en vzw Doedèskadèn slaan de handen in elkaar om dessertpakketten te verdelen onder de kwetsbare Kapellenaren © Alfons Schryvers

125 dessertpakketten voor kwetsbare Kapellenaren

KapellenDe voorbije drie jaar konden mensen die het iets moeilijker hebben, genieten van een kerstdiner aangeboden door Lions Club Antwerpen Moerland. Dit coronajaar is dat echter niet mogelijk. Daarom sloegen de Lions Club Antwerpen Moerland en vzw Doedèskadèn de handen in mekaar. Met steun van de gemeente Kapellen schonken ze woensdag 125 dessertpakketten aan kwetsbare gezinnen.

 1. Op huizenjacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezelligheid, openbaar vervoer en veel open ruimte”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Op huizen­jacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezellig­heid, openbaar vervoer en veel open ruimte”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week in Antwerpen: Kalmthout, een oase van groen met hét natuurgebied van Vlaanderen als ideale uitlaatklep voor liefhebbers van de natuur. Wij hadden een gesprek met Nerena Ruinemans van Claessens Makelaars.
 2. 334 mensen uit joodse wijken komen maandag opdagen voor test: “Vooral uit ultraorthodoxe gemeenschap, die misten we nog”
  ANTWERPEN

  334 mensen uit joodse wijken komen maandag opdagen voor test: “Vooral uit ultraortho­doxe gemeen­schap, die misten we nog”

  Nadat de 6.500 inwoners van twee Antwerpse, voornamelijk joodse wijken werden opgeroepen zich te laten testen omdat de besmettingen daar sneller de hoogte in gingen, gaf een duizendtal dit weekend al gehoor aan die vraag. Maandag kwamen nog 334 mensen uit de twee wijken opdagen in het testdorp op Park Spoor Oost. “We zijn blij dat die voornamelijk uit de ultraorthodoxe gemeenschap komen, want die misten we nog voor een representatief staal.” Testresultaten zijn er nog niet.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama