Illustratie ambulance
Volledig scherm
Illustratie ambulance © Vertommen

Vrouw dood aangetroffen in badkamer

Kapelle-op-den-BosIn Kapelle-op-den-Bos werd maandagvoormiddag een vrouw dood aangetroffen in haar badkamer in een appartement aan de Westdijk. 

 1. Burgemeester Bevers na kritiek op avondklok: “Was nodig om erger te voorkomen, zou dit opnieuw doen voor veiligheid van Willebroekenaars”
  Willebroek

  Burgemees­ter Bevers na kritiek op avondklok: “Was nodig om erger te voorkomen, zou dit opnieuw doen voor veiligheid van Willebroe­ke­naars”

  “De avondklok was nodig om erger te voorkomen, we kregen immers signalen over wraakacties en rellen. Ik zou deze maatregelen opnieuw nemen om de veiligheid van de Willebroekenaars te garanderen.” Met die woorden beet burgemeester Eddy Bevers (N-VA) van zich af na kritiek van de oppositie: “De overlast van de voorbije weken op deze manier aanpakken was onverantwoord en ongrondwettelijk.”
 2. Samenscholingsverbod en avondklok tegen overlast in Willebroek: na duw aan burgemeester krijgen ook politiemedewerkers rake klappen
  Willebroek

  Samenscho­lings­ver­bod en avondklok tegen overlast in Willebroek: na duw aan burgemees­ter krijgen ook politieme­de­wer­kers rake klappen

  De gemeente Willebroek en de lokale politie Mechelen-Willebroek voeren de strijd tegen de overlast in de Kanaalgemeente op. Al zeker tot en met 13 december is in het centrum een samenscholingsverbod van kracht, en een avondklok van 22 uur tot 5 uur. Eerder werd burgemeester Eddy Bevers (N-VA) verbaal aangepakt en geduwd door enkele jongeren, ook twee politiemedewerkers incasseerden rake klappen.
 3. Bloemstukken verdwijnen op kerkhof: té vlijtige gemeentediensten of dief aan het werk?
  Willebroek

  Bloemstuk­ken verdwijnen op kerkhof: té vlijtige gemeente­dien­sten of dief aan het werk?

  De gemeente Willebroek gaat onderzoeken wat er precies aan de hand is op het kerkhof aan de Dendermondsesteenweg. Daar verdwijnen regelmatig bloemstukjes, die nog lang niet uitgebloeid zijn. “Mogelijk zijn sommige medewerkers te vlijtig en halen ze de stukjes te snel weg, mogelijk is er een dief of vandaal aan het werk op het kerkhof”, zegt bevoegd schepen Ronny Somers (N-VA).
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto