Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Rechter geeft dealer dubbele van gevorderde straf

Kapelle-op-den-BosEen 41-jarige man uit Kapelle-op-den-Bos is veroordeeld tot twee jaar cel met probatie-uitstel voor het verhandelen van drugs.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Gezin uit Londerzeel heropent ‘Waar voor je Geld?’ op VTM 2
  PREMIUM
  Londerzeel

  Gezin uit Londerzeel heropent ‘Waar voor je Geld?’ op VTM 2

  Mariska Blommaert (41), Hans Peeters (44) en hun kinderen Fienna (11) en Nox (8) uit Londerzeel zijn dinsdagavond te zien in ‘Waar voor je Geld?’ op VTM 2. Het gezin doet misschien meteen een belletje rinkelen. Mama Mariska inspireert graag mensen via filmpjes en dergelijke van hun gezin en hun ‘buitengewone’ activiteiten op buitengewoonanders. Van elk moment een mooi of speciale ervaring maken? Dat kan Mariska als geen ander. Nu lieten ze VTM 2 op zoek gaan naar een buitengewoon huis dat waar voor hun geld biedt.