Aan de asverschuiving in de Hombeekseweg in Kapelle-op-den-Bos is duidelijk te zien dat vrachtwagens door de berm reden.
Volledig scherm
Aan de asverschuiving in de Hombeekseweg in Kapelle-op-den-Bos is duidelijk te zien dat vrachtwagens door de berm reden. © rv

Pas aangelegde asverschuiving alweer aangepast: “Vrachtwagens konden niet anders dan over berm”

Kapelle-op-den-BosDe pas aangelegde asverschuiving in de Hombeekseweg in Kapelle-op-den-Bos wordt deze week opnieuw aangepast. Zwaar vervoer heeft veel moeite om erlangs te rijden, met duidelijke sporen op de berm tot gevolg. Eerder hadden oppositiepartijen CD&V en proKA het gemeentebestuur al gevraagd om aanpassingen door te voeren.

 1. Na constructief gesprek tussen burgemeester en actiecomité over geliefde lindes Veldkantstraat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaarden gevolgd worden”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Na construc­tief gesprek tussen burgemees­ter en actieco­mité over geliefde lindes Veldkant­straat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaar­den gevolgd worden”

  Er vloeide al heel wat inkt over de 101 lindes in de Veldkantstraat, die mogelijk gekapt zullen worden tijdens de heraanleg van de straat. De oude dikke lindes tussen de velden zijn kenmerkend voor het uitzicht, en heel wat buurtbewoners zijn er erg aan gehecht. Burgemeester Chris Selleslagh (Open Vld) sprak ter plekke af met Bert Wallyn van het actiecomité om de mogelijkheden samen te bekijken. Het actiecomité kwam met verrassende voorstellen. De bomen mogen immers toch weg van hen, maar enkel onder strikte voorwaarden.
 1. Ferraribestuurder onder invloed geeft plankgas en verliest meteen controle
  Play

  Ferraribe­stuur­der onder invloed geeft plankgas en verliest meteen controle

 2. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”