Verkeersborden in de omgeving van scholen in Kapelle-op-den-Bos duiden aan waar en wanneer je een mondmasker moet dragen.
Volledig scherm
Verkeersborden in de omgeving van scholen in Kapelle-op-den-Bos duiden aan waar en wanneer je een mondmasker moet dragen. © rv

Niet langer verplicht om mondmasker te dragen in omgeving van schoolpoorten

Kapelle-op-den-BosVanaf maandag is het niet meer verplicht om een mondmasker te dragen in de omgeving van de schoolpoorten in Kapelle-op-den-Bos. Dat heeft het schepencollege beslist. Op andere drukke plaatsen blijft de maatregel wel nog gelden.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).