De leden van de yogaclub betreuren dat ze hun hobby niet langer zullen kunnen beoefenen nu de stekker uit de vereniging getrokken wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
De leden van de yogaclub betreuren dat ze hun hobby niet langer zullen kunnen beoefenen nu de stekker uit de vereniging getrokken wordt. © rv

Na 38 jaar gooit yogaclub de handdoek nu vereniging plots moet betalen voor gemeentelijke zaal: “40 leden in de koude”

Kapelle-op-den-BosAl 38 jaar lang is de Yoga Werkgroep AUM actief in Kapelle-op-den-Bos, maar de club trekt nu de stekker uit haar werking. De reden? Vanaf 1 september moet de vrijwillige lesgeefster plots 65 euro per les betalen voor het gebruik van de zaal van de gemeenteschool terwijl dat nu nog gratis is. Een logische wijziging, vindt burgemeester Renaat Huysmans. “Het kan niet dat de ene vereniging niets moet betalen en de andere wel.”

  1. Vader Yves en zoon Kristof van restaurant SudWest brengen eigen gin op de markt: “Elke deelgemeente van Londerzeel komt terug in de smaak”
    PREMIUM
    londerzeel

    Vader Yves en zoon Kristof van restaurant SudWest brengen eigen gin op de markt: “Elke deelgemeen­te van Londerzeel komt terug in de smaak”

    Yves en Kristof stelden met trots hun eigen Lonnesielse Gin voor aan burgemeester en schepen van Londerzeel, hun naaste vrienden en horecacollega’s in zaal Flandria. Wanneer u dit leest, is het product beschikbaar in enkele lokale zaken, al zal het steeds een exclusief product blijven. “Massale verkoop in elke supermarkt is niet wat we beogen.”