Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Man uit bedreigingen op OCMW-hoorzitting: twee maanden cel

Kapelle-op-den-BosEen man die een medewerkster van de algemeen directeur van Kapelle-op-den-Bos bedreigde, is veroordeeld tot twee maanden cel. Hij ging volledig door het lint tegen de vrouw omdat zij zijn gezin naar eigen zeggen racistisch behandeld had.

 1. Raadslid Vooruit stapt uit partij na ‘plan om samen met CD&V de macht te grijpen’: “Bozyigit liegt, er zijn nooit gesprekken geweest”
  PREMIUM
  Willebroek

  Raadslid Vooruit stapt uit partij na ‘plan om samen met CD&V de macht te grijpen’: “Bozyigit liegt, er zijn nooit gesprekken geweest”

  Gemeenteraadslid Serkan Bozyigit (29) stapt uit de lokale Vooruit-afdeling. “Ik ben de achterkamerpolitiek beu. Dé druppel was het plan van Vooruit om samen met CD&V de macht te grijpen en N-VA en Open Vld buitenspel te zetten.” Vooruit en CD&V ontkennen: “Er zijn nooit contacten of gesprekken geweest, het is zelfs mathematisch onmogelijk om samen een meerderheid te vormen. Bozyigit liegt.”
 2. Kringloopwinkel krijgt 35 ‘tweedehands’ zonnepanelen van Eneco: “Schenken ze liever weg dan ongebruikt te laten liggen”
  Willebroek

  Kringloop­win­kel krijgt 35 ‘tweede­hands’ zonnepane­len van Eneco: “Schenken ze liever weg dan ongebruikt te laten liggen”

  De kringloopwinkel in Willebroek verkoopt niet alleen tweedehands spullen, maar heeft er nu ook op het eigen dak liggen. Energieproducent Eneco schenkt immers 35 zonnepanelen, afkomstig van het hoofdkantoor in Mechelen. “Wij konden deze installatie zelf niet meer gebruiken, en dat vonden we zonde”, zegt CEO van Eneco België Jean-Jacques Delmée.