Koen Symons tijdens een wedstrijd in Houffalize
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Symons tijdens een wedstrijd in Houffalize © Facebook

Koen Symons (49) overleed op gezinsvakantie na een valpartij met de fiets in Mulhouse: “Hij was goed in alles, had een gierende schaterlach en een hart van goud”

Kapelle-op-den-Bos, londerzeelVrienden en collega’s rouwen om de dood van Koen Symons. Koen was met zijn familie op vakantie toen hij ten val kwam met de fiets. Hij overleed ter plekke. Hij laat een vrouw en twee dochters achter. Inwoners uit Kapelle-op-den-Bos en Londerzeel, waar hij voetbalde en werd geboren, zijn ontzet.

 1. Gezin uit Londerzeel heropent ‘Waar voor je Geld?’ op VTM 2
  PREMIUM
  Londerzeel

  Gezin uit Londerzeel heropent ‘Waar voor je Geld?’ op VTM 2

  Mariska Blommaert (41), Hans Peeters (44) en hun kinderen Fienna (11) en Nox (8) uit Londerzeel zijn dinsdagavond te zien in ‘Waar voor je Geld?’ op VTM 2. Het gezin doet misschien meteen een belletje rinkelen. Mama Mariska inspireert graag mensen via filmpjes en dergelijke van hun gezin en hun ‘buitengewone’ activiteiten op buitengewoonanders. Van elk moment een mooi of speciale ervaring maken? Dat kan Mariska als geen ander. Nu lieten ze VTM 2 op zoek gaan naar een buitengewoon huis dat waar voor hun geld biedt.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Leen en Gaël stellen karuna popjes voor “Een hulpmiddel in het rouwproces. We lopen hopeloos achter in België wat openheid over rouwen betreft”
  PREMIUM
  meise

  Leen en Gaël stellen karuna popjes voor “Een hulpmiddel in het rouwproces. We lopen hopeloos achter in België wat openheid over rouwen betreft”

  Leen Elsen (29) verloor zelf haar eerste kindje. Voor rouwen was er geen plek. “In België lopen we wat rouwen betreft enorm achterop. Vergelijk ons enkel en alleen met Nederland en je merkt een wereld van verschil.” Toch zijn ook daar nog geen echte rouwpoppen of karuna’s te vinden. Ze ontwikkelden de gehaakte popjes speciaal voor kinderen die een dierbare verliezen en stellen ze in primeur aan ons voor.
 2. Het Anker organiseert Barrel Boutique Festival: “Al dertig bieren gecreëerd met onze whiskytonnen”
  PREMIUM
  Mechelen

  Het Anker organi­seert Barrel Boutique Festival: “Al dertig bieren gecreëerd met onze whiskyton­nen”

  Er zit toekomst in de oude whiskyvaten van Het Anker in Mechelen. Dat kan je op 25 september proeven tijdens een bijzonder evenement: het Barrel Boutique Festival. Bezoekers kunnen er dertig bieren ontdekken die gerijpt zijn in de afgeschreven tonnen. Ten gevolge van corona is het aantal aanwezigen tijdens deze eerste editie nog beperkt, de komende jaren moet de bijzondere proeverij uitgroeien tot een open festival.