Jo Vally gaf het beste van zichzelf.
Volledig scherm
PREMIUM
Jo Vally gaf het beste van zichzelf. © Marc Baert

Jo Vally na nog snel vervroegde kerstconcert: “De argumenten om de culturele sector weer te sluiten zijn te zwak. Overheid, gebruik uw gezond verstand”

kapelle-op-den-bos, wolvertemJo Vally heeft zaterdag zijn jaarlijkse kerstconcert gegeven in het Vlaams-Brabantse Kapelle-op-den-Bos. Eigenlijk stond dat pas vandaag gepland, maar doordat de nieuwe coronamaatregelen van de overheid zondag ingaan en concerten weer even verboden zijn, vervroegde de zanger zijn optreden naar zaterdag. De fanclub van Vally genoot, al klonk er ook veel kritiek op de nieuwe maatregelen.

 1. INTERVIEW. Stany Crets roept op tot manifestatie: “Als de cultuursector nu niks doet, laten we ons op termijn helemaal afslachten”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Stany Crets roept op tot manifesta­tie: “Als de cultuursec­tor nu niks doet, laten we ons op termijn helemaal afslachten”

  Het laatste overlegcomité heeft de cultuur- en entertainmentsector écht kwaad gemaakt. Dat theaters, cinema’s en concertzalen opnieuw dicht moeten, terwijl we wel op café mogen, een plek waar het risico op besmetting met corona veel groter is, is voor entertainers en kunstenaars het ultieme bewijs dat ze helemaal onderaan de ladder staan. Stany Crets is één van de gangmakers van een protestactie, nu zondag in Brussel. “Als we nu niet opstaan, laten we ons helemaal afslachten.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.