In Kapelle-op-den-Bos werden vier beweegbanken geplaatst.
Volledig scherm
In Kapelle-op-den-Bos werden vier beweegbanken geplaatst. © rv

Gemeente plaatst vier beweegbanken: twee voor bewoners woonzorgcentra, twee voor alle andere inwoners

Kapelle-op-den-BosHet schepencollege van Kapelle-op-den-Bos heeft op vier plaatsen in de gemeente een beweegbank geplaatst. Zo’n bank zit niet alleen comfortabel, maar moet de inwoners ook aanzetten tot meer bewegen.

 1. Isabelle (40) vindt emotionele boodschap in fles op strand: “Liefste mama. Een nieuw jaar zonder jou is alweer verstreken...”
  PREMIUM
  De Panne/Londerzeel

  Isabelle (40) vindt emotionele boodschap in fles op strand: “Liefste mama. Een nieuw jaar zonder jou is alweer verstreken...”

  De Londerzeelse Isabelle (40) heeft woensdagmorgen een straffe vondst gedaan op het strand van De Panne. Toen ze vuilnis aan het rapen was, viel haar blik op een pillenflesje. “Ik had het bijna weggegooid, maar besloot toch maar eens te kijken”, zegt ze. Het blijkt om een echte ‘message in a bottle’ te gaan. De schrijfster richt zich in de brief aan haar overleden moeder. “Ik denk niet dat het de bedoeling was dat iemand dit ooit zou lezen”, meent Isabelle.
 2. 14 bezwaarschriften tegen ‘recreatief project’ Europa - Buurt vreest overlast, politiek wil bomenkap vermijden
  Willebroek

  14 bezwaar­schrif­ten tegen ‘recreatief project’ Europa - Buurt vreest overlast, politiek wil bomenkap vermijden

  De gemeente Willebroek ontving 14 bezwaarschriften tegen de plannen voor het ‘recreatief project Europa’. Buurtbewoners van de Brandstraat, Breendonkstraat en Weerstanderslaan vrezen dat het project voor overlast zal zorgen in de wijk. Ook Groen en N-VA laten weten geen voorstander te zijn van de bomenkap op het terrein. “Laat ons dit dossier in het college bespreken, niet op sociale media”, zegt bevoegd schepen Maaike Bradt (CD&V).
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren