De chauffeur van de wagen waarin Jennifer zat, botste vrijdagavond tegen de gevel van een bedrijfsgebouw.
Volledig scherm
PREMIUM
De chauffeur van de wagen waarin Jennifer zat, botste vrijdagavond tegen de gevel van een bedrijfsgebouw. © Dieter Nijs

Dylan (18) moet na fatale crash afscheid nemen van zus Jennifer (29): “Ze wilde net aan kindjes beginnen”

Kapelle-op-den-Bos/Steenokkerzeel/Vilvoorde“Ik kreeg telefoon van mijn papa toen we op het punt stonden om te gaan slapen”, vertelt Dylan. Wat er toen aan de andere kant van de lijn volgde, kan hij nog steeds niet vatten. “Ik geloofde het niet.” De 18-jarige Dylan uit Kapelle-op-den-Bos moest gisteren onverwacht afscheid nemen van zijn 29-jarige zus Jennifer, die een fatale klap tegen een bedrijfspand in Melsbroek niet overleefde. “Wat is er precies gebeurd vrijdagavond? Dat moét ik weten.”

 1. Studenten kaarten discriminatie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”
  Antwerpen/Lint/Hove/Heist-op-den-Berg/Mortsel/Hofstade/Hemiksem

  Studenten kaarten discrimina­tie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”

  ‘Make-up your mind!’ Dat is de boodschap van zes studenten van de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen aan de make-up industrie na een onderzoek naar make-up voor personen met een donkere huidskleur. Zij voelen zich vaak gediscrimineerd. “Het is moeilijk om dan te kunnen zeggen dat je je geaccepteerd voelt in deze maatschappij”, zegt een van hun getuigen.
 2. GO! scholengroep Rivierenland plant nieuwbouwproject op site van atheneum: “Onze scholen verdienen moderne infrastructuur”
  Willebroek

  GO! scholen­groep Rivieren­land plant nieuwbouw­pro­ject op site van atheneum: “Onze scholen verdienen moderne infrastruc­tuur”

  GO! scholengroep Rivierenland heeft grootse nieuwbouwplannen in Willebroek. “De infrastructuur van verschillende basisscholen in het centrum is fel verouderd, bovendien kampen we overal met plaatsgebrek. Daarom plannen we een grote nieuwbouw op onze terreinen van GO! atheneum Willebroek. We willen het project graag tegen 2024 realiseren”, zegt algemeen directeur Conny Romswinkel.
 3. Na de berenjacht, nu de keienjacht: Manon (47) beschildert stenen en verstopt ze op drukke wandelplekken
  Zemst

  Na de berenjacht, nu de keienjacht: Manon (47) beschil­dert stenen en verstopt ze op drukke wandelplek­ken

  Een kei met een geschilderde kip op, eentje met een poes of eentje met een schaap: wie dezer dagen wandelt in Zemst, zal mogelijk al één van de opvallende keien gevonden hebben. Ze zijn van de hand van Manon Jaspers (47), die de coronacrisis wat wil verzachten met haar geschilderde stenen. “Ik kreeg van verschillende mensen te horen dat ze moed uit mijn initiatief putten”, klinkt het.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw