De firma BioOrg zorgt er met bio-aerosols voor dat virussen minder lang kunnen overleven op oppervlakten.
Volledig scherm
De firma BioOrg zorgt er met bio-aerosols voor dat virussen minder lang kunnen overleven op oppervlakten. © rv

BioOrg reinigt scholen en gemeentehuis: “We halen de natuur naar binnen om het virus te verslaan”

Het gemeentehuis en drie vrije basisscholen in Kapelle-op-den-Bos zijn woensdagvoormiddag gereinigd door een gespecialiseerde firma. Die benevelde alle banken en bureaus met bio-aerosols. Ook de gemeentescholen komen nog aan de beurt.

 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. Aftellen naar Beigemse Brocante: “Nieuwe ploeg, veel standen, drie terrassen,... het geeft me eindelijk weer zelfvertrouwen”
  PREMIUM
  grimbergen

  Aftellen naar Beigemse Brocante: “Nieuwe ploeg, veel standen, drie terrassen,... het geeft me eindelijk weer zelfver­trou­wen”

  Een van de grootste en drukst bezochte brocantes staat voor de deur. Deelgemeente Beigem? Dat doet bij weinigen buiten Grimbergen een belletje rinkelen. Maar de Beigemse Brocante, die kennen ze tot ver. “Het was alles of niets op verschillende vlakken. Gelukkig werd het álles.” De straten hangen vol affiches, de nummertjes zijn op de stoep geschilderd, de gemeente maakt de straten helemaal klaar. De brocante hangt in de lucht!