Bar Bascule in Kapelle-op-den-Bos is succesvol uit de startblokken geschoten.
Volledig scherm
Bar Bascule in Kapelle-op-den-Bos is succesvol uit de startblokken geschoten. © Dieter Nijs

Bar Bascule neemt meteen vliegende start: eerste avond al 660 aanwezigen

Kapelle-op-den-BosLangs de Vaart in Kapelle-op-den-Bos heeft Bar Bascule vrijdagavond voor het eerst de deuren voor het grote publiek geopend. En het was meteen een voltreffer, want vrijdagavond telden de organisatoren 660 bezoekers. Ook zaterdag was mede dankzij het weer een topdag.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Leen en Gaël stellen karuna popjes voor “Een hulpmiddel in het rouwproces. We lopen hopeloos achter in België wat openheid over rouwen betreft”
  PREMIUM
  meise

  Leen en Gaël stellen karuna popjes voor “Een hulpmiddel in het rouwproces. We lopen hopeloos achter in België wat openheid over rouwen betreft”

  Leen Elsen (29) verloor zelf haar eerste kindje. Voor rouwen was er geen plek. “In België lopen we wat rouwen betreft enorm achterop. Vergelijk ons enkel en alleen met Nederland en je merkt een wereld van verschil.” Toch zijn ook daar nog geen echte rouwpoppen of karuna’s te vinden. Ze ontwikkelden de gehaakte popjes speciaal voor kinderen die een dierbare verliezen en stellen ze in primeur aan ons voor.