Lukas
Volledig scherm
© Lukas

“Als we niets doen, is poetsvrouwen hetzelfde lot als orkest van Titanic beschoren”: gemeente wil poetsdienst privatiseren

Het schepencollege van Kapelle-op-den-Bos heeft de twintig werknemers van de poetsdienst dinsdag laten weten dat het de intentie heeft om de dienst te privatiseren “om een sociaal bloedbad te vermijden en de dienstverlening te verbeteren”. Oppositiepartijen proKA en CD&V spreken van een kaakslag voor het personeel. Burgemeester Renaat Huysmans sust: “Het is niet de bedoeling om mensen te ontslaan.”

0 reacties

 1. Na constructief gesprek tussen burgemeester en actiecomité over geliefde lindes Veldkantstraat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaarden gevolgd worden”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Na construc­tief gesprek tussen burgemees­ter en actieco­mité over geliefde lindes Veldkant­straat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaar­den gevolgd worden”

  Er vloeide al heel wat inkt over de 101 lindes in de Veldkantstraat, die mogelijk gekapt zullen worden tijdens de heraanleg van de straat. De oude dikke lindes tussen de velden zijn kenmerkend voor het uitzicht, en heel wat buurtbewoners zijn er erg aan gehecht. Burgemeester Chris Selleslagh (Open Vld) sprak ter plekke af met Bert Wallyn van het actiecomité om de mogelijkheden samen te bekijken. Het actiecomité kwam met verrassende voorstellen. De bomen mogen immers toch weg van hen, maar enkel onder strikte voorwaarden.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing