De 130 leerlingen van De Kei brachten hun eigen lied op Qmusic.
Volledig scherm
De 130 leerlingen van De Kei brachten hun eigen lied op Qmusic. © Baert Marc

130 leerlingen gemeenteschool De Kei brengen zelfgemaakt Rode Neuzenlied live op Qmusic

Spannend moment vrijdagmiddag voor de 130 leerlingen van gemeenteschool De Kei in Kapelle-op-den-Bos. Zij mochten immers hun zelfgemaakt Rode Neuzenlied – een eigen versie van het nummer ‘Allemaal’ van Wim Soutaer – live op Qmusic zingen.

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Radio Sint Jan zond 40 jaar geleden voor het eerst - én illegaal - uit: “Alle oude cassettes zijn nu digitaal te beluisteren”
  PREMIUM
  Willebroek

  Radio Sint Jan zond 40 jaar geleden voor het eerst - én illegaal - uit: “Alle oude cassettes zijn nu digitaal te beluiste­ren”

  Exact 40 jaar geleden, in mei 1982, zond de Tisseltse lokale radio Sint Jan voor het eerst uit. “We hielden onze uitzendplaats strikt geheim, want alles verliep illegaal. Later kregen we een vergunning, en de FM-frequentie van toen is nog steeds actief voor onze Radio Rivierenland”, zegt Marc Van Praet, die nu nog steeds de radiostudio bemant.
 3. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.