Rechts coördinatoren Rudy Allemeersch en Caroline Steensels (Ondernemend Kampenhout), die zullen samenwerken met de lokale politie.
Volledig scherm
Rechts coördinatoren Rudy Allemeersch en Caroline Steensels (Ondernemend Kampenhout), die zullen samenwerken met de lokale politie. © rv

Zelfstandigen willen met buurtinformatienetwerk winkeldiefstallen bestrijden

KAMPENHOUTIn de strijd tegen winkeldiefstallen start de gemeente Kampenhout op 1 mei met een buurtinformatienetwerk voor zelfstandigen.

 1. Van het strooizout naar de Wetstraat, woordvoerder Agentschap Wegen en Verkeer maakt overstap naar politiek: “Misschien kan ik nu zelf terug wat genieten van de sneeuw”
  PREMIUM
  HAACHT

  Van het strooizout naar de Wetstraat, woordvoer­der Agentschap Wegen en Verkeer maakt overstap naar politiek: “Misschien kan ik nu zelf terug wat genieten van de sneeuw”

  Veva Daniels (33) is al bijna vijf jaar het gezicht van het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Op 1 juni ruilt ze het strooizout echter voor de Wetstraat. “Ik volg mijn passie en stap voltijds de politiek in”, zegt Daniels. Ze zal de communicatiecel van de federale Groenfractie gaan leiden.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije