Politie Kastze
Volledig scherm
PREMIUM
Politie Kastze © Marc Baert

Politiezone Kastze trekt 40 rijbewijzen in van bestuurders die hun GSM gebruikten achter het stuur.

Kampenhout/Zemst/SteenokkerzeelDe politiezone Kastze (Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst) heeft al 40 rijbewijzen ingetrokken. Dat is de balans op de derde dag van de nieuwe verkeersactie in het arrondissement Halle-Vilvoorde. “De chauffeurs beweren dat ze hun GSM niet in de hand hadden wanneer we hen betrappen, ze zijn zich er gewoon niet bewust van”, zegt Gaetano Butera, hoofdcommissaris van de politiezone Kastze.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer krijgen voetbal- en tennisclub nieuwe infrastructuur op Den Dam? En vanaf wanneer wordt er les gegeven in het oude OCMW-gebouw?
  PREMIUM
  Steenokkerzeel

  BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer krijgen voetbal- en tennisclub nieuwe infrastruc­tuur op Den Dam? En vanaf wanneer wordt er les gegeven in het oude OCMW-ge­bouw?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Steenokkerzeel, waar nood is aan een vernieuwde sportsite Den Dam en waar de leerlingen van gemeenteschool Piramide de containerklassen beu zijn.