Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Politie Kastze trots op resultaten alcoholcontrole: aantal bestuurders onder invloed bijna gehalveerd

Steenokkerzeel/Zemst/KampenhoutDe lokale politie van de zone Kaste (Steenokkerzeel, Zemst en Kampenhout) is erg trots op de resultaten van hun BOB-campagne deze zomer. Het aantal bestuurders onder invloed is gedaald met bijna de helft.

 1. Vijftien bestuurders onder invloed
  KAMPENHOUT/STEENOKKERZEEL/ZEMST

  Vijftien bestuur­ders onder invloed

  In de politiezone KASTZE (Kampenhout-Steenokkerzeel-Zemst) zijn in de nacht van zaterdag op zondag vijftien personen betrapt op rijden onder invloed. In totaal werden 619 bestuurders gecontroleerd. Eén bestuurder vluchtte weg, eerst met de auto, nadien te voet. De man kon door een politieploeg gearresteerd worden in een tuin. Er werden verschillende inbreuken vastgesteld door de agenten en het voertuig werd in beslag genomen.
 2. Loos brandalarm zet bewoners even op straat
  LEUVEN

  Loos brandalarm zet bewoners even op straat

  Een brandalarm heeft zondagavond omstreeks 22 uur gezorgd dat een studentenresidentie in de Minderbroedersstraat in Leuven even geëvacueerd werd. De brandweer deed voor alle zekerheid een rondgang, maar kon noch rook noch vuur vaststellen. Naar alle waarschijnlijkheid ging het om een onoplettendheid in de keuken tijdens het bereiden van eten, waardoor het alarm in werking trad. De bewoners konden daarna veilig terug naar binnen. Er raakte niemand gewond tijdens de interventie.