Manu Verbeeck kijkt toe hoe zijn zusje haar vaccin krijgt.
Volledig scherm
PREMIUM
Manu Verbeeck kijkt toe hoe zijn zusje haar vaccin krijgt. © Bollen

Nieuwe blunder? Manu (8) en 21 andere kindjes werden per abuis geprikt met Moderna voor volwassenen, toch vermeldt CST nu Pfizer: “Puur voor administratie”

Kampenhout/Boortmeerbeek/Haacht/Keerbergen/Steenokkerzeel/ZemstIn plaats van een tweede pfizerprik kreeg Manu Verbeeck (8), net als zijn zusje Ella (5) en 19 andere kinderen, een boosterprik van Moderna voor volwassenen. Deze vergissing gebeurde vorige week woensdag in het vaccinatiecentrum in Kampenhout-Sas. De ouders werden uiterlijk vrijdagavond op de hoogte gebracht, maar toch keek mama Laetitia Declercq wat vreemd op nu ze zag dat op het digitale vaccinatiecertificaat (CST) van haar zoon staat dat hij als tweede dosis Pfizer toegediend kreeg. “Een vergissing, opzet of weet men het zelf niet?”, vraagt ze zich af.

  1. Tattoo Freedom is klaar met opbouw van hondenasiel in Bosnië: “In april keren we terug”
    Mechelen

    Tattoo Freedom is klaar met opbouw van honden­asiel in Bosnië: “In april keren we terug”

    Tattoo Freedom uit Mechelen is klaar met de opbouw van het hondenasiel in het Bosnische Novo Brcko. De tattooshop tatoeëerde begin dit jaar 24 uur lang om geld in het laatje te brengen voor het goede doel. Om en bij de 5.000 euro werd er ingezameld. Daarnaast werden er nog twee eetdagen georganiseerd in Duffel. Deze maand trokken een tiental collega’s van de Freedom Clan naar Bosnië om aan de werken te beginnen. “Ondertussen zijn deze werken afgerond. Er is momenteel ruimte voor een 18-tal honden een een ruime uitloop. In april 2023 keren we terug naar het asiel om enkele uitbreidingswerken te doen. Het zal dan drie keer zo groot worden. Nogmaals onze dank aan de vele mensen die ons hebben ondersteunt en dit mogelijk hebben gemaakt”, aldus zaakvoerder van Tattoo Freedom Marc Willems.