Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Man opnieuw door het lint tegen politie: “Ik schaam me dood”

KampenhoutEen man uit Kampenhout heeft verzet aangetekend tegen zijn veroordeling tot 3 maanden cel. Deze liep hij op nadat hij enkele agenten uitschold bij een interventie.

 1. Virtueel racingcenter opent in sporthal
  KAMPENHOUT

  Virtueel racingcen­ter opent in sporthal

  In de sporthal van Kampenhout opent DIGITRAQZ donderdag een simracing center. “Het is een uniek concept waarbij je virtueel kan racen, met of zonder virtual reality-bril, in een van de zes simulatoren op een motionplatform. Je kan individueel racen of in groep tegen elkaar”, zegt Emmanuel Deweerdt. “Wij openen deze zaak in de Sportbreak in de cafetaria van de sporthal. Je kan dus ook iets drinken of plaatsnemen in onze loungebar met een cocktail en wat fingerfood nemen, terwijl je naar een race kijkt of op zondag naar de Formule 1.” Om mee te mogen racen, moet je wel minimum 140 centimeter groot zijn.
 2. Nik Vangrunderbeek (Sporting Kampenhout) wil ook tegen Bertem-Leefdaal het maximum behouden: “Nog niet bezig met concurrentie”
  voetbal eerste provinciale

  Nik Vangrunder­beek (Sporting Kampenhout) wil ook tegen Ber­tem-Leef­daal het maximum behouden: “Nog niet bezig met concurren­tie”

  Uiteraard is de weg nog heel erg lang, maar Sporting Kampenhout heeft toch maar mooi een eerste kloofje van vier punten te pakken op eerste achtervolger Linden. Ook komend weekend zijn er zaakjes te doen in de topper tegen Bertem-Leefdaal, dat zelf evenzeer goed uit de startblokken is geschoten met een plekje in de top vijf.