Een van de openluchtfilms is Bad Boys for Life van het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah.
Volledig scherm
Een van de openluchtfilms is Bad Boys for Life van het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. © Photo News

Eerstelijnszone gaat openluchtfilms vertonen om jongeren hart onder de riem te steken: “Een op drie geeft aan regelmatig ongelukkig te zijn”

KAMPENHOUT/STEENOKKERZEEL/ZEMST/MACHELEN/VILVOORDEEen film om even alle (corona)zorgen te vergeten. Eerstelijnszone BraVio plant vijf avonden met openluchtvertoningen waar 12 tot 24-jarigen kunnen komen genieten van een filmavond. Het initiatief komt er na een online bevraging bij deze doelgroep. Een op drie geeft aan regelmatig ongelukkig te zijn.

  1. “Stond niet meer in mijn agenda, maar ga uitdaging graag aan”: Guy De Keersmaecker (65) wordt pastoor en deken in Halle
    PREMIUM
    Mechelen/Halle

    “Stond niet meer in mijn agenda, maar ga uitdaging graag aan”: Guy De Keersmaec­ker (65) wordt pastoor en deken in Halle

    Vicariaal verantwoordelijke voor gemeenschapsopbouw en priester-vrijwilliger Guy De Keersmaecker ruilt Mechelen eind deze maand in voor Halle, waar hij deken en pastoor wordt. Hij is blij dat hij opnieuw voltijds wordt vrijgesteld voor de parochiepastorale zoals eerder in Vilvoorde en Klein-Brabant. Het gaat om een zoveelste verhuis dus en dat op zijn 65ste. “Ik vond geen goede argumenten om het niet te doen.”