Voor ze vertrekt houdt zaakvoerster Mieke Cassiers nog een heus chocoladefeestje.
Volledig scherm
Voor ze vertrekt houdt zaakvoerster Mieke Cassiers nog een heus chocoladefeestje. © Foto Vertommen

Chocola-Tuti neemt afscheid van Leuven

LEUVEN/KAMPENHOUTDe Leuvense Muntstraat is een monument armer. Chocola-Tuti sloot afgelopen weekend definitief de deuren. Voor zaakvoerster Mieke Cassiers komt er een einde aan het Leuvense verhaal van de succesvolle zaak die verhuist naar Kampenhout. "Met spijt in het hart verlaat ik de stad waar dit mooie verhaal acht jaar geleden begon. Maar een groter pand was in Leuven helaas niet betaalbaar", klinkt het.

 1. Vrienden bouwen Terras La Plage aan Eglegemvijver: “Prachtlocatie voor zomerbar”
  PREMIUM
  Hombeek

  Vrienden bouwen Terras La Plage aan Eglegemvij­ver: “Prachtlo­ca­tie voor zomerbar”

  Dankzij twee vrienden is het volgend weekend genieten geblazen aan de Eglegemvijver. Met vereende krachten timmeren ze er aan Terras La Plage, een zomerbar op het strand van de ‘Put van Hombeek’. “Met deze ‘proof of concept’ willen we laten zien wat mogelijk is om volgende zomer hopelijk voor een langere periode terug te keren”, vertellen Pieter-jan Clymans (21) en Bram De Ron (22).
 2. Zussen van vermoorde Ziena Kemous (22) richten open brief aan justitieminister Van Quickenborne (Open Vld): “In veel gevallen worden daders té licht gestraft”
  PREMIUM
  LEUVEN

  Zussen van vermoorde Ziena Kemous (22) richten open brief aan justitiemi­nis­ter Van Quickenbor­ne (Open Vld): “In veel gevallen worden daders té licht gestraft”

  Dat een van de moordenaars van Ziena Kemous (22) na het uitzitten van een derde van zijn straf al op penitentiair verlof mocht, blijft bij de nabestaanden hoog zitten. Zussen Saadia en Aicha kropen in hun pen en richtten een open brief aan justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld). “Ik vraag hem om te luisteren wat er voor verandering vatbaar zou kunnen zijn”, stelt Saadia.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.