De zonnepanelen worden geïnstalleerd op dak van het rusthuis.
Volledig scherm
De zonnepanelen worden geïnstalleerd op dak van het rusthuis. © vertommen

Burgercoöperatie Noordlicht plaatst zonnepanelen op woonzorgcentrum Molenstee en inwoners krijgen kans om mee te investeren

Amper een jaar na haar oprichting pakt burgercoöperatie Noordlicht uit met zijn vierde en grootste project. In de loop van 2021 worden zonnepanelen op het dak van woonzorgcentrum Molenstee in Kampenhout geplaatst. 

  1. Indringster ambtswoning Jambon riskeert mogelijk vijf tot tien jaar: “Ik vlieg toch de cel niet in omdat ik daar een beetje op een laptop schreef?”
    PREMIUM
    LEUVEN/BRUSSEL

    Indring­ster ambtswo­ning Jambon riskeert mogelijk vijf tot tien jaar: “Ik vlieg toch de cel niet in omdat ik daar een beetje op een laptop schreef?”

    De Leuvense Marie Samijn (27), de vrouw die in december tijdens een geniepig bezoekje het coronabeleid aan de kaak stelde in de ambtswoning van Jan Jambon (N-VA), moet zich voor haar passage in het Errerahuis dan toch verantwoorden in de correctionele rechtbank van Brussel. “Wat die duw aan de conciërge betreft: ik ben een vreedzaam persoon en zou nooit iemand duwen.”