Brussels justitiepaleis, waar de man zich moest verantwoorden voor verboden wapenbezit
Volledig scherm
Brussels justitiepaleis, waar de man zich moest verantwoorden voor verboden wapenbezit © Baert Marc

Boete van 2.400 euro dreigt voor bezit van knipmes

Een twintiger uit Kampenhout dreigt een fikse rekening te moeten betalen, nadat hij betrapt werd met een knipmes. Omdat hij de minnelijke schikking van 500 euro niet betaalde, dreigt hij nu bijna het vijfvoudige te moeten ophoesten.

0 reacties

 1. Man gooit problemen met dochter op het net: 1 jaar cel voor belaging
  Zemst

  Man gooit problemen met dochter op het net: 1 jaar cel voor belaging

  Een 64-jarige man uit Zemst is veroordeeld tot 1 jaar cel voor het jarenlang stalken van zijn eigen dochter. De vrouw had hem te kennen gegeven dat ze geen contact meer met hem wou, maar de zestiger zou haar ontelbare e-mails en berichten gestuurd hebben en herhaaldelijk zijn opgedoken aan haar woning. Bovendien zette hij een hele website op, gewijd aan de relatie met zijn dochter, waarin hij zijn onschuld uitschreeuwde.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 3. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"