De container heeft twee aansluitingen, zowel voor particulieren als professionelen.
Volledig scherm
De container heeft twee aansluitingen, zowel voor particulieren als professionelen. © rv

Bemalingswater beschikbaar voor bewoners

KAMPENHOUTMomenteel wordt er een bemaling uitgevoerd In de Kasteellaan in Kampenhout wordt er momenteel een bemaling uitgevoerd. Het opgepompte water wordt opgevangen en kan ter plaatse gratis afgehaald worden aan de container. Je moet daarvoor wel zelf de nodige voorzieningen meebrengen.

 1. INTERVIEW. ‘Dierencommisaris’ Nathalie Janssen: “Tiger King in Leuven? Nee, zo ver gaat het gelukkig niet.”
  PREMIUM
  Leuven

  INTERVIEW. ‘Dierencom­mis­a­ris’ Nathalie Janssen: “Tiger King in Leuven? Nee, zo ver gaat het gelukkig niet.”

  Vraag elk kind wat hij later zal worden, en de top drie zal steevast ‘astronaut’ of ‘dierenarts’ bevatten. Al zal de jobtitel van Nathalie Janssen (47), Leuvens projectverantwoordelijke dierenwelzijn binnen politie Leuven, hen ook niet slecht in de oren klinken. “U mag mij dierencommisaris noemen.” Een gesprek over de liefde voor dieren, en de afkeer voor verwaarlozing.
 2. Van een herfstweekend tot gratis plaatsing van badkamertegels: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van een herfstweek­end tot gratis plaatsing van badkamerte­gels: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Leuven en het Hageland

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van een feest op het Martelarenplein van Leuven tot kraslotjes in Diest: op deze zeven locaties in Leuven en het Hageland geniet jij van speciale acties tijdens het Weekend van de Klant.