Lamskotelet met asperges en gratinpatatjes vind je bij Monida Bistro-Cremerie.
Volledig scherm
PREMIUM
Lamskotelet met asperges en gratinpatatjes vind je bij Monida Bistro-Cremerie. © Monida Bistro-Cremerie

Waar kan je eten afhalen? En welk restaurant of brasserie levert aan huis? Lees hier waar u terechtkunt in Kalmthout

Door de verplichte sluiting toont de horeca zich in deze coronatijden van zijn creatiefste kant. Wij helpen graag een handje om de takeaway- en levermogelijkheden in Kalmthout onder de aandacht te brengen. Zelf nog een goeie tip? Stuur een mailtje naar toon.verheijen@dpgmedia.be. Wij proberen deze lijst aan te vullen en te vernieuwen. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Van Pandava tot ‘t Wiegske: bij deze 7 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt voor school
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Pandava tot ‘t Wiegske: bij deze 7 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt voor school

  Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur en dat betekent dat je weer op zoek kan naar heel wat nieuw schoolgerief voor je kroost. Een nieuwe vulpen, een boekentas of zelfs een hele nieuwe outfit. Je kids kunnen het allemaal gebruiken tijdens het nieuwe schooljaar. Heb je geen idee waar je daarvoor terechtkan? Wij helpen je verder met zeven winkels in de ruime regio rond Antwerpen, die schoolspullen verkopen: van Pandava in Hoevenen tot uniformwinkel ‘t Wiegske in Merksem.
 3. Historische doorkijkhaag aan Arboretum in ere hesteld
  PREMIUM
  Kalmthout

  Histori­sche doorkijk­haag aan Arboretum in ere hesteld

  Twee jaar nadat de renovatie van villa Vangeertenhof in het Arboretum Kalmthout werd afgerond, is ook de historische doorkijkhaag in ere hersteld. De haag met bijzondere klimop en Wingerd is volledig toegegroeid. “Onze vrijwilligers en tuiniers hebben er twee jaar lang veel tijd ingestoken. We zijn trots dat we nu al het resultaat kunnen tonen”, zegt conservator-directeur Bram Rammeloo. De doorkijkhaag werd in 1872 aangeplant door Antwerpenaar Charles Van Geert die er toen een proeftuin had voor exotische bomen en planten. Een speciale expo vertelt het hele verhaal.