Luc Dingemans en Bu-nga Saensunon in de keuken.
Volledig scherm
Luc Dingemans en Bu-nga Saensunon in de keuken. © Laenen

Turo-Turo viert eerste verjaardag: “Ik droomde al 20 jaar van eigen restaurant. Volhouden is de boodschap.”

Luc Dingemans en zijn echtgenote Bu-nga Saensunon vieren het eenjarig bestaan van hun kleine maar gezellige Thaise restaurantje Turo-Turo in de Heidestatiestraat. Een verhaal dat symbool staat om nooit op te geven en door te zetten hoewel verschillende banken geen lening wilden toestaan. “We willen iedereen aansporen om dromen te laten uitkomen. Volhouden is de boodschap.”

0 reacties

 1. Gemeente roept landbouwers en particulieren met (klein)vee op: “Probeer weides wolfproof te maken en hou de dieren ‘s nachts binnen”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Gemeente roept landbou­wers en particulie­ren met (klein)vee op: “Probeer weides wolfproof te maken en hou de dieren ‘s nachts binnen”

  De gemeente Kalmthout heeft alle landbouwers op de hoogte gebracht dat er mogelijk weer een wolf in aantocht is. Tegelijkertijd wil de gemeente ook particulieren waarschuwen die kleinvee houden. “We willen vermijden dat er weer schapen, geiten of andere dieren getroffen worden. Probeer je dieren ’s nachts zeker binnen te zetten en indien mogelijk de weide ‘wolfproof’ te maken”, zegt schepen van Landbouw Sandra Hoppenbrouwers (CD&V). Maar wat is nu een goede omheining om wolven weg te houden ?
 2. Kalmthout in Beelekes II gelanceerd: “Een unieke terugblik op legendarische figuren uit ons dorp”
  Kalmthout

  Kalmthout in Beelekes II gelanceerd: “Een unieke terugblik op legendari­sche figuren uit ons dorp”

  Stripfanaat Jan Francken heeft zijn tweede editie van Kalmthout in Beelekes uitgebracht. Met de hulp van heel wat tekenaars brengt hij op deze manier enkele dorpsfiguren uit het verleden op een originele manier tot leven. “Een derde editie komt er normaal niet”, lacht Jan Francken. Komend weekend is er nog een tentoonstelling in het Arboretum van Kalmthout en zullen enkele tekenaars signeren.
 1. Op huizenjacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”
  PREMIUM
  Kasterlee

  Op huizen­jacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op zoek met een lokale immomakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Kasterlee. “Een huis in Kasterlee kost meestal tussen de 300.000 euro en de 435.000 euro, maar die prijs kan nog flink oplopen.”