Luc Dingemans en Bu-nga Saensunon in de keuken.
Volledig scherm
Luc Dingemans en Bu-nga Saensunon in de keuken. © Laenen

Turo-Turo viert eerste verjaardag: “Ik droomde al 20 jaar van eigen restaurant. Volhouden is de boodschap.”

Luc Dingemans en zijn echtgenote Bu-nga Saensunon vieren het eenjarig bestaan van hun kleine maar gezellige Thaise restaurantje Turo-Turo in de Heidestatiestraat. Een verhaal dat symbool staat om nooit op te geven en door te zetten hoewel verschillende banken geen lening wilden toestaan. “We willen iedereen aansporen om dromen te laten uitkomen. Volhouden is de boodschap.”

0 reacties

 1. Inwoners van Stabroek uitgedaagd voor pronostiek Rode Duivels: lokale cadeaubonnen te winnen
  Stabroek

  Inwoners van Stabroek uitgedaagd voor pronostiek Rode Duivels: lokale cadeaubon­nen te winnen

  De gemeente Stabroek wil graag de Duivelsgekte aanwakkeren. In het gemeentehuis zijn alvast een levensgrote Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne en Yannick Carrasco uit karton terug te vinden. Verder heeft het lokaal bestuur haar inwoners uitgedaagd om de uitslagen van de wedstrijden van de Rode Duivels te voorspellen. Wie een aankoop doet bij de plaatselijke handelaar, krijgt een flyer met een code om online deel te nemen aan de pronostiek via ‘Tifogames’. Onder de tien best gerangschikte deelnemers zal een prijzenpot van 750 euro aan lokale cadeaubonnen verdeeld worden. Mits de code kan je hier meedoen.
 1. Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou vijf boetieks opgelijst in de regio Antwerpen, die jouw bezoekje waard zijn: van LEF in Antwerpen tot Guapa in Zoersel.