Het Suske en Wiske Museum in Kalmthout.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Suske en Wiske Museum in Kalmthout. © Laenen

Suske en Wiske Museum dicht in 2025, tenzij er een overnemer gevonden wordt: “Geen blije kindergezichtjes meer na een bezoek”

KalmthoutDe provincie Antwerpen stopt vanaf 1 januari 2025 met de exploitatie van het Suske en Wiske Museum in Kalmthout. Verrassend, amper een week na de 25ste verjaardag en nauwelijks drie jaar na een volledige renovatie van het gebouw. De provincie gaat in januari wel op zoek naar een overnemer. Het personeel reageert bijzonder ontgoocheld - “Echt intriest” - en de provincie legt uit waarom ze het museum afstoten.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).