Studio Vandersteen doneert 50 pakketten voor kansarme kinderen aan sociale kruidenier in Kalmthout.
Volledig scherm
Studio Vandersteen doneert 50 pakketten voor kansarme kinderen aan sociale kruidenier in Kalmthout. © Tessa Kraan

Studio Vandersteen schenkt 50 pakketten voor kansarme kinderen aan sociale kruidenier

KalmthoutStudio Vandersteen heeft 50 strippakketten geschonken aan de sociale kruidenier Tkruideniertje. Die pakketten zullen verdeeld worden onder kansarme kinderen in de gemeente. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Lunchen we straks in wachtzaal van station? Brasserie Heide Statie in onderhandeling met NBMS om leegstaand deel over te nemen
  Kalmthout

  Lunchen we straks in wachtzaal van station? Brasserie Heide Statie in onderhande­ling met NBMS om leegstaand deel over te nemen

  Stationschef Jan Francken draaide eerder deze week voor de laatste keer de sleutel om van de wachtzaal en het loket in het station van Heide. Lang zal het gebouw echter niet leeg staan, want Victor Aerden van brasserie Heide Statie is in onderhandeling met de NMBS om het nu leegstaande gedeelte te integreren in zijn horecazaak. Het magazijn op de kop van het gebouw zal omgetoverd worden tot wachtruimte.
 3. Britse drugsbende opgerold die halve ton cocaïne opsloeg in huurpand via Airbnb
  Kalmthout/Antwerpen/Sint-Niklaas

  Britse drugsbende opgerold die halve ton cocaïne opsloeg in huurpand via Airbnb

  De drugsafdeling van de Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen heeft afgelopen week een Britse drugsbende opgerold. De bendeleden voerden cocaïne in via de haven van Antwerpen en huurde panden via Booking.com of Airbnb als uitvalsbasis en opslagplaats. In een gehuurde kamer in Kalmthout troffen ze 580 kilo coke aan, in Sint-Niklaas ging het om 98 pakketjes in reiskoffers.