Zowat alle ouders kwamen Sascha donderdag een hart onder de riem steken.
Volledig scherm
Zowat alle ouders kwamen Sascha donderdag een hart onder de riem steken. © Dirk Laenen

Ouders reageren boos op gedwongen sluiting kinderopvang Sascha : “We vertrouwen nochtans graag ons dierbaarste bezit aan haar toe”

Kinderopvang Sascha in Heide dreigt eind oktober definitief de deuren te moeten sluiten na een klacht en verschillende controles. Zo wordt de opvang onder meer verweten slecht te communiceren met kinderen en niet altijd even goed op hen te letten. Alle ouders reageren onthutst en verbolgen. “We laten nochtans ons dierbaarste bezit hier vol vertrouwen achter”, klinkt het nagenoeg in koor.

 1. Essens Schepen van Jeugd na lockdownfeestje van 10 jongeren: “Ze verdienen bolwassing, maar heb begrip voor behoefte aan sociaal contact”
  PREMIUM
  Essen

  Essens Schepen van Jeugd na lockdown­feest­je van 10 jongeren: “Ze verdienen bolwassing, maar heb begrip voor behoefte aan sociaal contact”

  De politiezone Grens legde afgelopen weekend een ‘lockdownfeestje’ stil in de Wildertse Duintjes. Tien jonge twintigers uit Essen, Kalmthout, Antwerpen en Nederland werden er betrapt en zullen vervolgd worden. In een open bericht op sociale media wil de Essense schepen van Jeugd Arno Aerden een oproep doen. “Bijeenkomen met meer dan het toegelaten personen is zeker ‘not done’, maar laat ons niet allemaal massaal pek en veren aanrukken op sociale media om de jongeren te veroordelen. Ik wil ook wijzen op het gevaar om af te glijden naar een verklikkingsmaatschappij.”
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?