Oskar Seuntjens.
Volledig scherm
Oskar Seuntjens. © RV

Oskar Seuntjes verkozen tot nationaal bestuurslid van Jongsocialisten (sp.a)

0 reacties

 1. Camping en deel woonwijk geëvacueerd door brand op Groot Schietveld: “Nog snel even foto’s van mijn kinderen meegenomen”
  Wuustwezel/Brecht

  Camping en deel woonwijk geëvacu­eerd door brand op Groot Schietveld: “Nog snel even foto’s van mijn kinderen meegenomen”

  Camping Keienven en een deel van de woonwijk errond werden vrijdag rond 17 uur volledig ontruimd door de brand op het Groot Schietveld. Bewoners die nergens terechtkonden, werden opgevangen in het GC Schoolhuis in Wuustwezel. Heel wat bewoners stellen zich ernstige vragen waarom Defensie met dergelijk weer schietoefeningen houdt. Sommige bewoners hebben toch wel wat schrik gehad al was er zeker geen sprake van paniek.Het gaat in totaal om een 400-tal mensen die vrijdagnacht niet naar huis mochten.
 2. Kapellen geeft negatief advies voor pijpleiding tussen Antwerpse haven en Ruhrgebied: “Ontoelaatbare schade aan groen karakter gemeente”
  Kapellen

  Kapellen geeft negatief advies voor pijplei­ding tussen Antwerpse haven en Ruhrgebied: “Ontoelaat­ba­re schade aan groen karakter gemeente”

  Het schepencollege van Kapellen heeft een negatief advies geformuleerd voor de plannen van de Vlaamse overheid om tussen de Antwerpse haven en het Ruhrgebied een ondergrondse leidingstraat aan te leggen. Het noordelijk tracé, één van de drie potentiële routes, gaat door de gemeente. “Zes woningen zouden moeten worden gesloopt en er wordt 7,5 kilometer bos doorkruist”, klinkt het bij het gemeentebestuur.
 3. Bedrijfsleider BASF Antwerpen geeft gastcollege aan PITO: “De school is één van onze hofleveranciers”
  Stabroek/Antwerpen

  Bedrijfs­lei­der BASF Antwerpen geeft gastcolle­ge aan PITO: “De school is één van onze hofleveran­ciers”

  Het Provinciaal Instituut voor Technisch Onderwijs (PITO) in Stabroek heeft dinsdag bezoek gekregen van Jan Remeysen, de CEO van BASF Antwerpen. Hij gaf een gastcollege aan een aantal zesdejaarsklassen, waarna hij een kijkje ging nemen in de laboratoria voor proceschemie en automatisatie. “Hopelijk kunnen we na onze stage bij BASF er ook effectief beginnen”, zeggen Tim Meesters (18) en Lennert Celis (22), scholieren zevende jaar Chemische Procestechnieken (CPT).
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan