De leden van Scouts en Gidsen Heuvel bij de oude lokalen.
Volledig scherm
De leden van Scouts en Gidsen Heuvel bij de oude lokalen. © Laenen

Nieuwe lokalen voor Scouts en Gidsen Heuvel en Chiro Sloepi

De Scouts en Gidsen Heuvel en Chiro Sloepi hebben grootse bouwplannen. De jeugdverenigingen vervangen hun gebouwen deels of volledig door een nieuwbouw. Dat kost honderdduizenden euro’s. De jongeren zijn blij dat de gemeente Kalmthout voor 70 procent tussenkomt in de kosten.

0 reacties

 1. Burgemeesters enorm dankbaar voor talloze helpende handen: “Van brandweerlui tot cateraars: jullie hebben ons diepste respect”
  PREMIUM
  Brecht/Wuustwezel

  Burgemees­ters enorm dankbaar voor talloze helpende handen: “Van brandweer­lui tot cateraars: jullie hebben ons diepste respect”

  Het was een hels weekend voor de bijna 200 brandweerlui die dagenlang in de weer zijn geweest om de enorme verwoestende brand op het Groot Schietveld de kop in te drukken. De gemeentebesturen van Wuustwezel en Brecht zijn hen enorm dankbaar, maar net zo goed de politie, de medische hulpdiensten als de geëvacueerde bewoners of cateraars die voor eten zorgden. “Maar laat ons vooral ook lessen trekken en samen met Defensie bekijken hoe we moeten omgaan met dit waardevolle natuurgebied”, vertellen burgemeesters Sven Deckers (N-VA) en Dieter Wouters (CD&V).
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op