N-VA Kalmthout voerde campagne aan de gesloten spooroverweg.
Volledig scherm
N-VA Kalmthout voerde campagne aan de gesloten spooroverweg. © N-VA Kalmthout

N-VA Kalmthout vraagt wachtende autobestuurders om motor uit te zetten aan spoorwegovergang

Op koude herfstdagen zie je het vaak: autobestuurders laten hun motor draaien terwijl ze wachten. Met de slogan ‘Super! Motor uit tijdens het wachten’ voert N-VA Kalmthout campagne aan de gesloten spooroverweg. “Het uitzetten van de motor is een kleine moeite voor een gezondere omgeving”, verklaart bestuurslid Jan Bosmans.

0 reacties

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Een nieuw gemeentehuis, een nieuwe gymhal en veel nieuwe fietspaden: wat bracht het gemeentebestuur van de gedane beloftes?
  PREMIUM
  kalmthout

  BELOOFD IS BELOOFD. Een nieuw gemeente­huis, een nieuwe gymhal en veel nieuwe fietspaden: wat bracht het gemeentebe­stuur van de gedane beloftes?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Kalmthout. De gemeente die een nieuw gemeentehuis beloofde, een nieuwe gymhal en die werk zou maken van flink wat fietspadendossiers.
 1. Met recht en reden Unesco Werelderfgoed: Wortel Kolonie viert 200ste verjaardag met happening, wij stellen de mooiste plekjes voor
  PREMIUM
  Wortel

  Met recht en reden Unesco Werelderf­goed: Wortel Kolonie viert 200ste verjaardag met happening, wij stellen de mooiste plekjes voor

  Twee jaar op rij feest voor Wortel Kolonie, een pracht van een domein in het noorden van de provincie Antwerpen. Nadat het in 2021 eindelijk erkend werd als UNESCO Werelderfgoed, mag het domein dit jaar 200 kaarsjes uitblazen. Je kan deze zondag zelf op ontdekking gaan tijdens de koloniehappening. Wij stellen alvast enkele van de mooiste plekjes voor.