Meisje van vijf maanden sterft in crèche, parket opent onderzoek

In een kinderopvang in Kalmthout is een meisje van vijf maanden oud overleden. Dat bevestigt het parket van Antwerpen. De doodsoorzaak is nog niet duidelijk. In 2014 overleed bij dezelfde onthaalmoeder al eens een baby van zeven maanden oud.

16 reacties

 • zina riffia

  2 jaar geleden
  rust zacht lief engeltje, heel veel sterkte aan de ouders van de baby, familie. En ook heel veel sterkte aan de onthaalmoeder.
 • Henriette Goossens

  2 jaar geleden
  Intriest. Sterkte en gecondoleerd voor de ouders en overige betrokkenen
 • Alysa Soetaert-van Sentehouse

  2 jaar geleden
  Sterkte aan de ouders en vooral onthaalouder! Een ware nachtmerrie voor haar om zoiets mee te maken in je kinderopvang!
 • Katrien Van Vosselen

  2 jaar geleden
  Strekte voor zowel de ouders als de onthaalmoeder.
 • Chris Hom

  2 jaar geleden
  Is dat nodig dat de privé zo in de kijker wordt gezet. Deze situatie is voor alle partijen al erg genoeg !
 1. Amper ‘no-shows’ in vaccinatiecentrum Noorderkempen, en onverwachte meevallers gaan naar 65-plussers: “Iedere prik is een overwinning”
  PREMIUM
  Noorderkempen

  Amper ‘no-shows’ in vaccinatie­cen­trum Noorderkem­pen, en onverwach­te meevallers gaan naar 65-plus­sers: “Iedere prik is een overwin­ning”

  Een aantal vaccinatiecentra in Vlaanderen beginnen leerkrachten in te enten tegen corona, als er aardig wat restjes zijn of als er uitgenodigden niet komen opdagen. Dat is in vaccinatiecentrum Noorderkempen in Brasschaat voorlopig niet aan de orde. “Als we te maken hebben met no-shows of onverwachte meevallers, kunnen we voor deze vaccins voldoende 65-plussers mobiliseren”, aldus Cindy De Roeve, voorzitter van Eerstelijnszone Noorderkempen.
 2. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 1. Spreken dokters te snel over wiegendood? Ouders doen hun verhaal
  PREMIUM

  Spreken dokters te snel over wiegendood? Ouders doen hun verhaal

  "Eigenlijk bestaat wiegendood amper of niet." Die ene zin van wetsdokter Werner Jacobs heeft gisteren een storm aan reacties geoogst. Uiteenlopende reacties, bovendien: er zijn de ouders die zich gekwetst voelen, en die de dokter verwijten zout in de wonde te strooien en schuldgevoelens aan te wakkeren. Andere ouders bevestigen dan weer dat 'wiegendood' soms te snel wordt ingeroepen. Wij laten beide stemmen aan het woord, en dat is nodig: "Wij hadden niet liever dan de oorzaak gekend. Maar geneeskunde is helaas geen exacte wetenschap."
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen