Lea Van Looveren (rechts) volgt Maggy Beyers (links) op in de gemeenteraad.
Volledig scherm
Lea Van Looveren (rechts) volgt Maggy Beyers (links) op in de gemeenteraad. © CD&V Kalmthout

Lea Van Looveren volgt Maggy Beyers op in gemeenteraad Kalmthout, Maggy wordt pedagogisch directeur in het Klein Seminarie in Hoogstraten

Kalmthout/HoogstratenLea Van Looveren heeft de eed afgelegd als gemeenteraadslid in Kalmthout. Ze komt in de plaats van raadslid Maggy Beyers. Lea Van Looveren zetelde eerder al 6 jaar als gemeenteraadslid voor CD&V. Maggy Beyers wordt pedagogisch directeur in het Klein Seminarie in Hoogstraten.

 1. Vader Nico (37) en zoon Sennacruz (10) delen oude jassen uit aan Antwerpse daklozen: “Iedereen zou zoiets moeten doen met zijn kinderen”
  ANTWERPEN/STABROEK

  Vader Nico (37) en zoon Sennacruz (10) delen oude jassen uit aan Antwerpse daklozen: “Iedereen zou zoiets moeten doen met zijn kinderen”

  Nico Vermeulen (37) van schoenwinkel en lakkerij Bristol in Stabroek en zijn zoon Sennacruz (10) hebben zich sinds afgelopen zomer ingezet voor vrijwilligerswerk en goede doel acties. Zondag deelden ze met bakfietsen ingezamelde jassen uit aan daklozen in Antwerpen. “Ik was wat op zoek naar mezelf, en heb in vrijwilligerswerk mijn roeping gevonden, een waarde die ik graag deel met mijn zoon.”
 2. Erfgoedminister bezoekt huis van kunstschilder Marten Melsen: “De authenticiteit is indrukwekkend”
  Stabroek

  Erfgoedmi­nis­ter bezoekt huis van kunstschil­der Marten Melsen: “De authentici­teit is indrukwek­kend”

  De kleinkinderen van kunstschilder Marten Melsen dromen ervan hun grootvaders huis in Stabroek in te richten als museum. Ze hopen dan ook dat de Vlaamse overheid het erkent als beschermd monument, zodat ze een premie zouden krijgen voor de restauratie van de woning. Vlaams minister voor Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele (N-VA) kwam vrijdag alvast een kijkje nemen in gezelschap van eerste provinciaal gedeputeerde Luk Lemmens (N-VA) en Stabroeks burgemeester Rik Frans (N-VA).