BELGA
Volledig scherm
© BELGA

KSK Kalmthout zet groot scherm voor Rode Duivels: “En nu hop, tot in de finale”

KalmthoutKSK Kalmthout gaat vanaf 12 juni een groot scherm zetten op het binnenterrein tussen de poort en de kantine om onze Rode Duivels naar de finale te schreeuwen. De gemeente heeft daarvoor het licht op groen gezet. Er zijn zo'n vijftig tafels van vier personen beschikbaar. “We zijn zo blij dat we iets kunnen organiseren, want het is - net als voor iedereen - echt wel een zwart jaar geweest”, zegt Danny Van Heybeeck. 

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ naar... eigen pop-uprestaurant: ‘Mama Sara’ ontvangt gasten in haar eigen tuin
  Kalmthout

  Van ‘Mijn Pop-uprestau­rant’ naar... eigen pop-uprestau­rant: ‘Mama Sara’ ontvangt gasten in haar eigen tuin

  Sara Carrillo uit Kalmthout, die in 2016 televisiekijkend Vlaanderen wist te charmeren met haar rol als kok in Jalapeno Loco tijdens ‘Mijn Pop-uprestaurant’, opent op 1 juli een pop-uprestaurant… in haar eigen tuin aan de Putsesteenweg. Ze wil er de Peruaanse keuken promoten. “Het kriebelde al langer om een eigen restaurant te beginnen”, vertelt een enthousiaste Sara.