Wim en Petra met de drie dochters Yinte, Ante en Stiene.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim en Petra met de drie dochters Yinte, Ante en Stiene. © RV

Koeienmest van De Laerhoeve zorgt voor groene stroom op Werchter Parklife: “Geen enkel gas laten we ontsnappen”

KalmthoutZe worden gemolken wanneer ze het zelf willen en ze kunnen genieten van een heerlijke borstelmassage in de open stal. De koeien van Wim Verbreuken en Petra Thys van de Laerhoeve in Kalmthout hebben het best naar hun zin. Zonder dat ze het zelf beseffen leveren de 170 koeien ook hun steentje bij aan het klimaat want via een biogascentrale wekt het bedrijf stroom op. Genoeg om het eigen bedrijf te voorzien én zelfs een stukje van Werchter Parklife zowaar. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. IN BEELD. Stralend weer lokt massa bezoekers naar Tomatenfestival in Arboretum en pralines vallen (bij de meesten) in de smaak
  Kalmthout

  IN BEELD. Stralend weer lokt massa bezoekers naar Tomatenfes­ti­val in Arboretum en pralines vallen (bij de meesten) in de smaak

  Het Tomatenfestival in het Arboretum Kalmthout was vrijdag en zaterdag alvast een succes. Liefhebbers van de (meestal) rode vrucht kwamen er kijken naar de honderden verschillende soorten, proefden verschillende tomatenhapjes én konden uiteraard de unieke tomatenpraline proeven. “Verrassend lekker!” Ook zondag kan iedereen nog tot 17 uur terecht in het Arboretum.