Kim Noppe ondervond net door de coronacrisis waar haar echte passie lach: kinderfeestjes en knutselkampen voor kinderen tot 12 jaar.
Volledig scherm
Kim Noppe ondervond net door de coronacrisis waar haar echte passie lach: kinderfeestjes en knutselkampen voor kinderen tot 12 jaar. © www.fonzz.be

Kim Noppe (46) ontdekt haar echte passie tijdens corona: “Heerlijk om die lachende gezichtjes te zien tijdens knutselkampjes”

KalmthoutKim Noppe (46) liet enkele maanden geleden het onderwijs achter zich om voluit voor haar eigen droom te gaan. Een eigen grafisch ontwerpbureau en creatieve workshops en vooral nascholingen voor leerkrachten, maar door corona ontdekt ze haar ware passie, kinderfeestjes en knutselkampjes. Fonzz, met een knipoog naar Fons Noppe haar grootvader. “Die was ook altijd druk en vooral creatief in de weer”, lacht Kim.

 1. Belgische vuurwerkfederaties vragen Berx verbod te herzien: “Moeten we alle dingen die leuk zijn dan gaan verbieden?”
  Provincie Antwerpen

  Belgische vuurwerkfe­de­ra­ties vragen Berx verbod te herzien: “Moeten we alle dingen die leuk zijn dan gaan verbieden?”

  De Belgische Vuurwerk Federatie, Federatie Vuurwerk Detailhandelaars en de Groupement Artificiers Pyrotechnique Securité vragen in een open brief aan provinciegouverneur Cathy Berx én aan de federale regering om het totale vuurwerkverbod te herbekijken. “Onze producten zijn veilig en legaal, en samenscholingen zijn te vermijden door alleen vuurwerk toe te laten op privéterrein. En drukte vermijden op de spoedafdelingen? Er gebeuren ook ongevallen met fonduestellen. Moeten we alle dingen die leuk zijn dan gaan verbieden?”
 2. 154 Vlamingen dachten even 250.000 euro gewonnen te hebben met Keno, tot bleek dat het niet de echte trekking was: ‘gedupeerde’ overweegt gerechtelijke stappen
  Brasschaat

  154 Vlamingen dachten even 250.000 euro gewonnen te hebben met Keno, tot bleek dat het niet de echte trekking was: ‘gedupeerde’ overweegt gerechte­lij­ke stappen

  154 Vlamingen dachten maandag even dat ze honderdduizenden euro’s mochten bijschrijven op hun bankrekening dankzij de juiste cijfers bij de Keno-trekking. De cijfers die online verschenen, waren echter van een test en dus niet het werkelijke resultaat van de trekking. “We beseffen dat dit een zware ontgoocheling is, maar de enige correcte cijfers zijn deze die door de deurwaarder zijn vastgesteld”, reageert de Nationale Loterij.
 1. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok

 2. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid