Het Suske en Wiske Kindermuseum kreeg tientallen inzendingen voor de lookalikewedstrijd.
Volledig scherm
Het Suske en Wiske Kindermuseum kreeg tientallen inzendingen voor de lookalikewedstrijd. © RV

IN BEELD. Zo verkleedde u zich als personage uit Suske en Wiske voor lookalikewedstrijd

KalmthoutDaan en Tijs Jacobs (12) uit Ekeren hebben de lookalikewedstrijd van het Suske en Wiske Museum gewonnen. Zij werden zaterdag gehuldigd door Suske en Wiske zelf en mochten 75 Suske en Wiske-albums ontvangen. Maar het museum kreeg nog heel wat meer inzendingen. 

 1. Dove Wout (6) krijgt optreden van #LikeMe in VRT-kerstspecial, buren en familie tolken mee
  PREMIUM
  Wuustwezel

  Dove Wout (6) krijgt optreden van #LikeMe in VRT-kerstspeci­al, buren en familie tolken mee

  Tweede kerstdag viert VRT met een kerstspecial van het programma ‘Merci voor de Muziek’. Daarin krijgt de dove Wout Van der Steen (6) uit Wuustwezel een optreden van #LikeMe. Niet alleen de artiesten doen daarbij gebaren, maar ook familie en buren tolken via beeldschermen. Een overweldigende verrassing voor het hele gezin. “Wout was verwonderd, want dankzij de gebaren kon begrijpen wat er gezongen werd. Voor ons was het enorm emotioneel”, vertelt mama Tessa Leenaerts.
 1. Verbluffend: 300 verlichte tractoren wensen alle Belgen ‘Smakelijk en Gezond 2021' toe
  Provincie Antwerpen

  Verbluf­fend: 300 verlichte tractoren wensen alle Belgen ‘Smakelijk en Gezond 2021' toe

  Honderden jonge boeren hebben op vijf verschillende velden in de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant in Keerbergen, Sint-Amands, Lille, Retie en Brecht heel het land een smakelijk en gezond 2021 gewenst. Ze deden dat door die boodschap te vormen met verlichte tractoren en dat leverde héél mooie beelden op vanuit de lucht. Met meer dan 300 tractoren op vijf locaties vormen ze hun wens voor 2021 en sturen deze de wereld in.
 2. Op huizenjacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezelligheid, openbaar vervoer en veel open ruimte”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Op huizen­jacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezellig­heid, openbaar vervoer en veel open ruimte”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week in Antwerpen: Kalmthout, een oase van groen met hét natuurgebied van Vlaanderen als ideale uitlaatklep voor liefhebbers van de natuur. Wij hadden een gesprek met Nerena Ruinemans van Claessens Makelaars.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken