Jaro De Bruyne was iedereens vriend. De gemeente Kalmthout gaat dan ook een rouwregister leggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaro De Bruyne was iedereens vriend. De gemeente Kalmthout gaat dan ook een rouwregister leggen. © RV

Héél Kalmthout in rouw na overlijden supervrijwilliger Jaro (42): “Gouden jongen, eeuwige glimlach en vooral altijd paraat, voor iedereen”

KalmthoutHet is als een schokgolf door de gemeente gegaan. Jaro De Bruyne, de supervrijwilliger van Kalmthout en omstreken, is op 42-jarige leeftijd overleden. De man had autisme, maar kon daar goed over praten. Jaro fietste jaarlijks duizenden kilometers om alle verenigingen te helpen met affiches rond te dragen of wat dan ook. De gemeente gaat vanaf dinsdag een rouwregister openen.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.