Kevin Massart van Cats & Dogs.
Volledig scherm
Kevin Massart van Cats & Dogs. © RV

Dierenwinkel verkoopt ‘CO2-neutrale’ hondenvoeding

Kevin Massart, zaakvoerder van dierenwinkel Cats & Dogs, draagt zijn steentje bij aan het klimaat. In het assortiment hondenvoeding kunnen klanten sinds kort een C02-neutrale voeding kopen. Bij de knaagdieren wordt ook nog maar alleen biologisch afbreekbaar strooisel gebruikt. En 95% van de facturen gaat digitaal de deur uit.

3 reacties

 • Kevin Massart

  3 jaar geleden
  Beste Marc, Zoals u in het artikel kan lezen zorgt de productie en het transport van hondenvoeding onvermijdelijk voor de uitstoot van C02. Het principe is hier net dat de C02 die wordt uitgestoten gecompenseerd wordt door de ondersteuning van herbebossingsprojecten die erkend zijn door Nature Office. Geen leugens maar claims die gecertificeerd zijn door een internationaal erkende milieubeschermingsorganisatie.
 • Robin Hufton

  3 jaar geleden
  @Marc Haaren Als je het artikel leest dan zou je het weten, als je 1minuut de tijd pak tom naar de website van 'goood' te gaan wist je het ook... Het is in essentie hetzelfde als eender welk ander hondenvoer maar hun verpakkingen zijn recycleerbaar en ze planten bomen om de CO2 uitstoot te 'neutraliseren'... Beter om geen honden of katten te houden als je inzit met het milieu
 • Marc Haaren

  3 jaar geleden
  Haha, ik lach me kapot, hoe is die gemaakt, zonder machines? En tot daar gebracht? Met de fiets? Leugens om klanten te lokken, ze gaan van ver komen met hunner groene hybride Porsche...
 1. Open Monumentendag: het noorden van Antwerpen heeft heel wat moois te bieden
  PREMIUM
  Noordrand

  Open Monumenten­dag: het noorden van Antwerpen heeft heel wat moois te bieden

  Liefhebbers van onroerend erfgoed kunnen zondag 12 september er opnieuw op uit trekken in het noorden van Antwerpen, want Open Monumentendag vindt opnieuw fysiek plaats na de digitale editie van 2020. Van Kalmthout tot Lillo en ook Brasschaat en Schilde: overal is er wel iets te bleven zoals de synagoge in Kalmthout, het Fort van Kapellen of het Poldermuseum in Lillo waar ook Mega Mindy haar politiekantoor ligt. Ontdek hier een greep uit wat Open Monumentendag u buiten de grootstad Antwerpen te bieden heeft.
 2. Foto van weerspiegelende wolfhond geselecteerd voor wedstrijd National Geographic: “Dat lukt me geen tweede keer”
  Stabroek

  Foto van weerspiege­len­de wolfhond geselec­teerd voor wedstrijd National Geographic: “Dat lukt me geen tweede keer”

  Tijdens een wandeling op de Kalmthoutse Heide wist Marina Eggermont (62) uit Putte-Stabroek een uniek beeld van haar Amerikaanse wolfhond op camera vast te leggen. De wit geworden viervoeter lijkt in de reflectie van de waterplas wel zijn jongere, grijzere zelf te zijn. “Dat lukt me geen tweede keer”, lacht ze. Met haar kiekje mag ze meedoen aan de jaarlijkse fotowedstrijd van National Geographic Benelux.