Een 3d-schets van het project in Wildert.
Volledig scherm
Een 3d-schets van het project in Wildert. © RV/www.heem.be

Cohousingproject verrijst aan Noordeind

Projectontwikkelaar Heem heeft plannen voor een tweede cohousingproject aan Noordeind in Kalmthout tegenover kasteel Boterberg. Daar worden enkele villapercelen samengevoegd zodat er een 25-tal clusterwoningen kunnen komen. Aan het station van Wildert (Essen) realiseert de ontwikkelaar dan weer een gewoon nieuwbouwproject met een apotheek, dokter, kinesist en vijftien appartementen.

0 reacties

 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Een nieuw gemeentehuis, een nieuwe gymhal en veel nieuwe fietspaden: wat bracht het gemeentebestuur van de gedane beloftes?
  PREMIUM
  kalmthout

  BELOOFD IS BELOOFD. Een nieuw gemeente­huis, een nieuwe gymhal en veel nieuwe fietspaden: wat bracht het gemeentebe­stuur van de gedane beloftes?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Kalmthout. De gemeente die een nieuw gemeentehuis beloofde, een nieuwe gymhal en die werk zou maken van flink wat fietspadendossiers.