Het gemeentehuis van Kalmthout.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Kalmthout. © Toon Verheijen

Chiro Myin organiseert wandelzoektocht om de kas te spijzen

KalmthoutOmdat de fuif ‘Washpi’ wegens de coronacrisis dit jaar in het water valt, is Chiro Myin op zoek gegaan naar een alternatief om de kas wat te spijzen. Daarom organiseren ze een wandelzoektocht voor jong en oud door Kalmthout.

 1. Hartverwarmend: Kroatisch gezin uit Essen dat oproep deed naar spullen voor slachtoffers van de aardbeving in Kroatië wordt overstelpt met schenkingen: “Nu al zeker twee vrachtwagens vol”
  Essen

  Hartverwar­mend: Kroatisch gezin uit Essen dat oproep deed naar spullen voor slachtof­fers van de aardbeving in Kroatië wordt overstelpt met schenkin­gen: “Nu al zeker twee vrachtwa­gens vol”

  Heel wat mensen hebben in dit prille nieuwe jaar al meteen hun warme hart getoond. Een Kroatisch gezin uit Essen was zo hard geraakt door de aardbeving die hun moederland net voor de jaarwisseling teisterde, dat ze een oproep lanceerden om zoveel mogelijk spullen te verzamelen. En met succes. “We zijn zo verrast door de hartverwarmende reacties. We kunnen volgende week al zeker met twee vrachtwagens vertrekken”, vertelt initiatiefneemster Kristina Stanic. Spullen mogen nog altijd binnengebracht worden bij tennisclub Rozenhof.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"